Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Románia a globalisták laborja ?

2010.11.29

Én  Romániában  élek  még,de  ki  tudja  meddig.Nem  akarok  elköltözni  Romániából ,de  a  temetőbe  igen.Ezt  a  témát  elemzi  egy  román  csatorna  is ' 

www.otv.com.ro/live/#tolink  Délután 5-7  között  van  a  műsor  ,igaz  román  nyelven.Romániában  csak  itt  beszélnek  bővebben.Más  tv  csatornák  csak  röviden  tudósitanak. De  olvassa  el  ezt  a  cikket ' Még  lesz  cikk'

 

A  "Codex Alimentarius" kísérlet Romániában elkezdődött! Mit is takar ez az okkult latinizmus? Idézek: „Az élelmiszerek legfontosabb összetevőit, illetve idegen anyag tartalmának maximálisan elfogadható szintjét szabályzó nemzetközi szabványok, irányelvek és útmutatók kidolgozására az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Világszervezete (Food and Agriculture Organization, közismert rövidítéssel a FAO) és az Egészségügyi Világszervezet (World Health Organization, WHO) 1963-ban létrehozta a Codex Alimentárius Főbizottságot (CAC). A Bizottság által kidolgozott különféle dokumentumok összessége a Codex. Ezek a dokumentumok minden regionális (pl. az EU) és nemzeti élelmiszer szabályozás alapjául szolgálnak, így a Codex a világ élelmiszer-szabályozásának összefogó központjává vált.”

2009 december 31.-i dátummal kezdődően a Boc Kormányt kötelezik a „Codex Alimentarius” bevezetésére Romániában, a többi 165 országgal együtt melyek aláírták az egyezményt, vagyis gyakorlatilag a Föld országainak 95%-val együtt. Az alapelv, melyet a kódex alapjául vesz az az, hogy a Föld nem képes többé természetes élelmiszerrel ellátni az egyre növekvő népességet, ezért új típusú élelmezésre van szükség, a mesterségesen előállított élelmiszerek szabványosított és világszintű bevezetésére, melynek alapjául a génmanipulált növények és a különböző ezek előállítására felhasznált kemikáliák szolgálnak. (Már a kiindulási pont is eleve egy hatalmas hazugság. A Föld sokkal több élet fenntartására alkalmas, a baj a jelenlegi környezetpusztító rablógazdálkodással és annak fenntartóival van) Egyes ellenvélemények szerint, ez a rendelkezés pusztán egy újabb állomása annak a tervnek, mely a Föld népességének 80%-nak tervszerű kiirtására irányul, mivel kisebb népességet sokkal könnyebb ellenőrizni és élelmezni is.

Románia lesz az első ország mely egy új kemikáliát fog alkalmazni kísérleti jelleggel a mezőgazdaságban: ennek az initium alapú vegyszernek a bevezetésé a "Codex Alimentarius" alapján történik, abban ugyanis meghatározott vegyi anyagok szerepelnek melyeket az egyezményt elfogadó országok mezőgazdaságai használni kötelesek. A felhasználandó vegyszereket a BASF fogja szállítani, melyet szőlő, krumpli, paradicsom, uborka és hagyma termesztésénél fognak használni. A vegyszer előnyeiként a „kártevők visszaszorítása és a termés beérési folyamatának rövidítése” kerültek megjelölésre. A kísérletek elvégzése után a tervek szerint ezt a vegyszert Hollandia, Németország, Franciaország, Nagy-Britannia, az USA és Kanada is elkezdené rendszeresíteni és használni a mezőgazdaságban. Nem hivatalos kutatások szerint melyek ellenzik a "Codex Alimentarius" bevezetését az initium alkalmazása 65%-al növeli a végbélrák kialakulásának kockázatát. Az anyag hamar megkötődik az emberi szervezetben, és már 1 mg  initiumnak is egy évre van szükség a szervezetből való teljes kiürülésre. A terméshozam növekedés tehát a rosszindulatú daganatok növekedését is fokozná.

A http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_folosirii_produsul... oldalon már el is indult egy petíció és aláírás gyűjtés a vegyszer romániai alkalmazása ellen. Egy ide kapcsolódó videó szintén jól megvilágítja a probléma globális hátterét.

Megjegyzés: ha a videó az elején megakadna, tovább kell ugratni. (a szerk.)
 

Videó : www.youtube.com/watch

Forrás : www.kataklizma.info/2010/01/30/romania-a-globalistak-kiserleti-laborja

További  információk :

groups.google.com/group/codex-alimentarius-hungaricum

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.